Monikin

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Niečo hnusné a najodpornejšie...

naohavnejší čin aký som kedy čítala... možno nie je hrozný ale momentálne z toho vygumovania si na nič iné hnusnejśie nespomínam....

Matka vrazila klinec do hlavy batoľaťa



30. augusta 2007  13:27
Duševne chorá indonézska žena vrazila hrdzavý klinec do hlavy svojho 22-mesačného syna. V Jakarte to oznámil hovorca nemocnice Cipto Mangunkusumo. Dvadsaťosemročná žena sa údajne začala správať násilne v pondelok. Zbila dve staršie deti, ktoré sa rozhodli utiecť a najmladšiemu synovi zatĺkla do hlavy klinec.

Potom vrazila dva klince aj do svojej hlavy a neskôr si ich vybrala, pretože neboli hlboko. Informovali o tom miestne médiá. Políciu privolali susedia po tom ako ich vyplašil plač detí. Klinec z hlavičky dieťaťa vybrali, chlapcov zdravotný stav je podľa slov hovorcu "celkom dobrý".



čerpané a zkopirované z tadiaľto...........
ilustračné fota ztiahnuté z  googlu...



AKO NIEKTO može ublížiť thakémuto milému stvoreniu????














tento svet a ľudia v ňom naozaj neviedia čo chcú.. a prečo to robia??? Lebo majú nejaký problém? A prečo ho majú? Lebo si ho vyrobili alebo niekto iný im ho spravil.. a načo sú vlastne problémy??? NA TO ABY sa riešili nie??? :´(((((


Prečo?? | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014