Monikin

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Joan of Arcadia

Krátky popis mojho obľúbeného seriálu :).... a navedenie ostatných aby si ho taktiež pozreli :D...
Seriál ktorý sa mi páči a pozerám ho.... Joan je dievča ako každé iné... v každej situácii je sama sebou.... Raz jej brat mal nehodu kedy ho jeho priateľ po večerku zrazill autom a zostal na vozíčku... Joan stretáva od vtedy Boha v rôznych situáciach a podobách.. raz je Boh upratovačka inokedy malé dievčatko...

nikdy mi nešlo opisovanie obdahu filmu alebo diela.. thakže kukni te si pár videoklipov k tomu :)))

Seriál v krátkom videu...

V tomto videjku su vsetky postavy, kt. sa rozpravali s Joan podoby Boha..





Tu prichádza Joan o svoju veľmi dobrú priateľku... Zatiaľ čo bola na romantickej većeri s priateľom tak jej priateľka sa dostala do nepríjemnej situácie... dobodal ju jeden drogový díler...  "Život je ako žonglovanie... dve guličky máś v ruke a tá tretia musí byť vždy vo vzduchu.. dve guličky drźíš pevne v ruke a tretia.... sa vzáša a nemáš ju pod kontrolou...(neviem či som to dobre vystihla ale.. dúfam že ste pochopili :) .... )"

 


ach a ďalšie videjko hovorí o tom.. ako môže jeden krásny svetlý moment zmeniť celé predstavenie... vśetko sa ničilo celá scéna... a keď zaćala spievať Joan thak zrazu to bolo akoby svetlo v tme :) aspoň to thak vidim ja... a bolo to prekrásne :)




Myslím že to by uz hádam na predstavenie tohto seriálu aj stačilo :).  Mám ho veľmi rada a v každom dieli je nejaké ponaučenie.. a o to viac sa mi to páči.. som rada že Markíza dala tento seriál do vysielania :)). zajtra je posledná časť seriálu thakže nezabudnite pozrieť o koľkej to ide a kuk :) ale nie ja len thak aby som vás navnadila aaa ukázala správnu cestu :))

Hudba & film | stály odkaz

Komentáre

  1. je to fajn, aj ja pozeraám :)
    chcela som sa len spýtať, že ako sa začal prvý diel z druhej série....v poslednej časti I.série bolo čosi také, že videla boha len kôli borelióze alebo tak, tak sa jej už nezjavil a v ďalšej sérii pozerám, že ona už s ním zasa konverzuje...len toľko, že ako veľa mi uniklo, diky (:
    publikované: 30.08.2007 23:19:48 | autor: Nienor (e-mail, web, autorizovaný)
  2. teda
    ak si dobre pametam... thak Joan uz neverila ze to bol Boh, ale boh jej stale nedal pokoja a stale ju presvedcal ze to je pravda.. a thak prosto bolo to o tom v tedy... a thak :) velmi vystizne to nebolo... ale ver mi o nic si asi neprisla lebo sito bohvieako nepametam cize to nebolo nejake az pri moc prelomove :) ale nefim... mozno joan budu opakovat :))) thak si to pootom kukneme a zistime co to bolo :D ... :)
    publikované: 30.08.2007 23:52:18 | autor: amoniacik (e-mail, web, autorizovaný)
  3. tak ok
    asi sa mierne nacakame rozuzlenia, ale pre to zadostucinenie...:)
    publikované: 01.09.2007 12:16:59 | autor: Nienor (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014