Monikin

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ja a nešťastná 13-tka

Moj smutný život

Ževraj 13 je nešťastné číslo, tak potom som aj ja celá nešťastná? Narodila som sa piatok trinásteho, bývali sme v dome číslo 13 a nakoniec som 13 v klasifikačnom poradí a ZAJTRA IDEM ODPOVEDAŤ z geografie lebo som 13 v poradí    tak čo mám robiť? Spievať si o trinástke a 15 narodeniny ma len čakajú, a život pred sebou, aspoň tak to každý referuje:  Si mladá! Máš ešte život pred sebou! Jasne som zvedavá, keďe týchto 14 a 3/4 roka mi trvalo dosť dlho ako si mám predstaviť koľko mi bude trvať ďalších 50 rokov???!!! To asi neprežijem....

Najviac sa bojím asi len toho, že budem sama na starých kolenách... Ani nie že budem stará, ale že nebudem mať s kým dožiť ten moj život a nebude mi kto povedať zopár hrejivých slov, hovorí sa kde je láska tam niet starostí, a ak nejaké sú prijímajú sa s lákou....  Tak sa tešte zo svojích polovičiek ;o) ja sa budem tešiť s Vami, je krásne vidieť na ulici zamilovaný pár, akosi odovzdávajú lásku a všetko šťastie :o). Je to pekné keď si niekedy na blog-u prečítam ako sa Máte radi. Je pekné, že na tomto svete je, bola a vždy bude, človek ktorý odovzdá lásku tomu druhému. A keď je ľudí 1000 000 000 je 2 000 000 000 párov a keď je 2000 000 párov tak je  nekonečno veľa dušičiek  ktorý sú radi že tie pári existujú. Dušičky, ktoré Vás sledujú z neba, dušičky ktoré žijú medzi nami a ani o nich nevieme napríklad ja :o). A preto chcem vidieť najmenej 3 000 000 000 ľudí ktorý sa majú radi :o) a snažme sa o to aspoň pokúsiť, veď sme tu len raz!

Ja len tak jednej malej dušičke odkazujem: Keď tvoje srdce láskou horí, to moje ma zas z lásky bolí. Lásky mám už plné zuby, no teba stále veľmi ľúbim. Tak už sa raz na mňa kukni!

Pár hrejicých eSMSiek , keď už nemám ich  komu poslať hádam aspoň niekoho potešia ;o):

Ty si moje slniečko a ja som kvietok, ktorý bez teba ďalej nerastie. Keď mi nesvietiš nechcem ďalej žiť. Tak ako krásne rastiem, tak moc ťa ľubim!

Pozri sa na nebo. Vidíš tie hviezdy? Tak každá jedna hviezdička je pusa odo mňa - pre teba. Ľúbim ŤA.

Ked život sa Ti bude najsmutnejší zdať, keď úsmev Ťa bude mnoho síl stáť, keď nikto nepochopí, čo je v srdci bolesť mať - vtedy sa objaví ten, čo Ťa má rád.

Studená slza steká mi po tvári, chýba mi úsmev, čo v tebe tak krásne žiari. Až tvoje bozky pohladia mi pery, nájdem silu lásky a dám ti kus nehy

Posielam ti krásne slová, krátku báseň láska moja. Posielam ti sladký bozk, pýtaj si ak nemáš dosť. Posielam ti modré z neba, z hĺbky srdca len pre teba. Cmuk.

Moje srdce po tebe túži ako záhradník po šípovej ruži. Záhradník môže ružu odtrhnúť, no moje srdce nemôže na teba zabudnúť. Ľúbim ťa!

Si moje všetko, si môj raj. Srdce mi búši až po uši, bez teba život bezcenný je. ĽÚBIM ŤA.

Dúfam, že sa Vám páčili, vyberala som tie najkrajšie :o).


Len tak, odvedľa a odomňa :o) | stály odkaz

Komentáre

  1. potesilo to "a" v nadpise
    a aj ostatny text :)
    publikované: 06.11.2006 20:25:35 | autor: ancikrist (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Ľubim ťa!
    Načo je vlastne láska?! Aby trápila ľudí?!


    Chcem len povedať Marček aj napriek všetkému ťa ešte satale veľmi milujem! :)
    publikované: 19.05.2008 18:14:13 | autor: Alexandra (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014