Monikin

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Človek je závislý na systéme



Istú dobu som uvažovala že keby neboli peniaze, žilo by sa nam lepšie a neviem neboli by vojny, nebol by strach nebol... neviem ale potom by sme nemali za čo bojovať a hm... boh vie ako by to vyzeralo... ale určite je hnusné keď malé dieťa potrebuje nové srdce ale jeho rodičia nemajú dostatok penazí a dokonca ani poisťovňa.. tu sa mi rozum zastane.. ako môže nejaká priblblá poisťovňa rozhodovať že či máme alebo nemáme žiť... je to podľa mňa hrozné... a v budúcnosti by som sa chcela venovať tejto problematike...

Prečo?? | stály odkaz

Komentáre

  1. Hmmm...
    keby neboli peniaze,bol by výmenný obchod. Ludiak kotrí by nič neprodukovali, by nemali čo vymienat,kradli by vraždili, prosim pochop,vždy to bude to iste, len sa zmenia pomery, hodnoty, daný systém je vždy len dočasné riešenie...táto vec sa nedá vyriešit,pre každého zomierajúceho človeka sa nemože najst srdce,to jednoducho nieje možne,a ludia su takí zufalí,že za život su ochotní dať čokolvek...pre predávajúceho,sprostredkovatela atď. idú city bokom pred ziskom,..
    publikované: 07.09.2007 14:13:35 | autor: gaspo (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014