Monikin

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

červená čiapočka

Bola alebo aj nebola, ešte to nieje vedecky dokázané...
    

Červená Čiapočka       

 

,Bola alebo aj nebola, ešte to nieje vedecky dokázané Červená čiapočka. Tak sa volalo dievčatko, považované za najCOOL dievča v celom lese. Asi bola najCOOL pretože v lese iné dievčatko v lese nebývalo. Na oklolí totiž žila iba jej rodina a lesné tvory.

 

         Raz sa len tak zo srandy vybrala na prechádzku. Samozrejme v červenej mikine, s červenou kapucňou na hlave, v roztrhaných rifliach, s reťazou okolo krku a na nohách pokreslené čižmy... Kráča si po lese a kontroluje zmeškané hovory od babičky. Jej babička je milá pani, ktorá býva na čistinke za lesom. Má svoju vnučku rada, no keby ju videla, aká je dohabaná, dostala by infarkt. Kedže tento fakt brala Čiapočka do úvahy, radšej sa vykašľala na babičku a šla za kamoškami do mesta.
    Zrazu zakopne o niečo veľké. Pozrie sa na zem a tam leží niečo sivé a chlpaté. Čiapočka neváhala a kopla si ešte raz. V tom sa toto čudo zobudilo a zrevalo:
 ,,To si tu vlk ani nemôže dať šlofíka???“
 ,,Ty si ale spal nejako dlho? Lebo si zaspal dobu. To čo máš na sebe??? Nevieš čo sa dnes nosí?“ Čiapočka neváhala  a zdrapla vlka za labu a doviedla do mesta kamoškám. Baby si ho zobrali do parády...
         Tak keď uvidíte po lese behať vlka v roztrhaných rifliach a v mikine PUMA je to ten najCOOL vlk v lese. Samozrejme Červená Čiapočka je stále najCool dievčatko.
 
HAPPY END

Publikované, v našom školskom časopise...  čiže možno budem slááááávna :D:D:D... a keď nad tým thak uvaźujem... ehm som šk. grafik... a asi sa viac presadím v tomto obore :D....

Len tak, odvedľa a odomňa :o) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014